Om meg

Mette Ma Finstad heter jeg, og etablerte firmaet Friske Grep i 2006. Jeg har praksis og kontor i 3. etg. i Storgt. 7 (Veiberggården), midt på Jessheim.  I tillegg til praksisen jeg har på kontoret, har jeg i flere år har arbeidet ute i bedrifter med forebyggende og helsefremmende tiltak, bl.a. bedriftsmassasje, med fokus på å forebygge fram for å reparere når plager har oppstått.

Jeg har en holistisk tilnærming (helhetlig, ser hele mennesket i sammenheng) i min måte å arbeide på.

Av utdannelse er jeg lisensiert NLP Coach fra SolstadAkademiet,  diplomert hypnoterapeut og EFT-terapeut ved hhv Hypnoseakademiet og EFT Akademiet.  Jeg er også utdannet og diplomert massasjeterapeut og friskvernsrådgiver fra Axelsons Body Work School i Oslo, samt har tatt studiet medisin grunnstudium ved privatskolen Encefalon Høgskole for Grunnmedisin.

Jeg har tatt ulike kurs innen terapeutisk kroppsbehandling så som kopping, energimassasje, massasje barn og dysleksi, grunnkurs akupressur, grunnkurs ayurvedisk yogamassasje m.m.

Før jeg begynte å jobbe terapeutisk med mennesker var jeg i mange år ansatt i ulike administrative stillinger.

Som arbeidsverktøy ved behandlinger benyttes blant annet  EFT (aktiv tanketrening), coaching/kognitiv adferdsterapi/hypnoterapi, massasje og samtale.  Uansett om det er røykeslutt, vektreduksjon, økt selvtillit, fobier, angst, motivasjon eller noe annet du vil søke hjelp til får du oppleve positive og varige forandringer i seriøse og trygge omgivelser.

Velkommen skal du være!

Det er stengt for kommentarer.